Om Café Ovenpå 2020-08-19T07:19:22+00:00

Om Café Ovenpå

Ovenpå slog dørene op den 1. december 2017 og er beliggende i Strøbyhallen. Vi kalder os også Cafe Ovenpå og er altså Strøbyhallens cafeteria. 😊

I første omgang ser vi os selv som dels et mad- og hygge-tilbud til hallens brugere og dels et samlings- og mødested for byens borgere både i det daglige og til forskellige arrangementer.

Baseret på et nyt ambitionsniveau omkring maden, den personlige service og hygge har cafeen fra første dag været en stor succes, og er blevet en integreret del af livet i hallerne og nærområdet.

Ny forpagter

Fra 1. august 2018 har Peter og familien Christensen overladt forpagtningen til AIK 65 Strøby Fodbold med det klare mål, at cafeen skal drives videre i samme ånd og med uændret koncept, og dermed forsat være et værdsat og benyttet samlingssted og tilbud både til hallens brugere og klubber og til områdets borgere.

Halinspektørens kone, Pia Wille, har påtaget sig bestyrerrollen, og vil fra 1. august stå for den daglige drift af cafeen. Pia har i mange år haft sin gang i hallen og kender den og brugerne ind og ud og ved altid, hvor man skal henvende sig, når man har spørgsmål. Sammen med Peter Christensen vil Pia sikre at arrangementer og fester fortsat afvikles på et højt niveau i vores eksisterende og nye lokaler og stadig med den gode mad som midtpunkt.

Derudover har vi et fantastisk team af tjenere og kokke, som møder på arbejde hver dag med et smil og giver den gas.

Strøbyhallens eget cafeteria

For at opsummere ”om os” så er vi altså et cafeteria, som hører til Strøbyhallens brugere og gæster udefra. Vores menukort centrerer sig om Diner-mad og fastfood, vi har nogle outstanding burgere med friskstegte bøffer, flæskestegssandwich, pølsemix (Oh yes, den er ikke død!). Derudover har vi en ugentlig ”dagens ret”, et godt gedigent måltid mad, lavet fra bunden og anrettet så det er en lækker oplevelse.

Vores ambition er fortsat at levere god og velsmagende mad med et smil og til en rimelig pris.

Selskaber, events og møder

Ud over cafeteriaet har vi også vores selskabs-/event-/mødeafdeling. Vi har en lang række lokaler til rådighed, og gør os i alt inden for selskaber og møder, hvad end det er bestyrelsesmøde med kaffe og kage, den store fest med 5 retter og bar og dans til langt ud på natten eller børnefødselsdagen i sportshallen med hoppeborg og røde pølser – Vi kan det hele. Tjenere, vin, blomster, den helt rigtigt foldede serviet, god kaffe og godt AV-Udstyr er også en del af repertoiret.

Så, grundlæggende ser vi, at vores vigtigste egenskab er, at vi gerne vil vores gæster. Vi lytter til jer, vi er fleksible, vi ligger på langs under afvikling, vi smiler, vi snakker, vi joker og vi er nede på jorden. Dette, sammen med vores kompetencer, afspejles også i den mad vi serverer. Vi laver næsten alt fra bunden, vi forstår at gøre det lækkert, vi forstår at få det til at ligne en million, og vi forstår at give alle serveringer ”det ekstra pift”, der gør at hver en ret i udseende og smag går fra at være ”lækkert” til også at være åndelig føde.

Vi glæder os til at se jer heroppe,

De bedste hilsner

Cafe Ovenpå teamet

Café Ovenpå Strøby